Beneficiile terapiei prin muzică pentru copiii cu autism

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 
Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ești în căutarea unui tratament alternativ pentru pacienții cu tulburări de spectru autist? Descoperă beneficiile terapiei prin muzică pentru copiii cu autism.

Statisticile din România arată că un copil din 51 riscă să fie diagnosticat cu tulburări de spectru autist (TSA). În această categorie este inclus: autismul infantil, autismul atipic și Tulburarea Asperger. TSA afectează interacţiunea socială, comunicarea și comportamentul. Tulburările pot fi identificate încă de la vârsta de 6 luni. Iar lipsa unui tratament corespunzător poate agrava starea de sănătate a pacientului.

Actualmente, cel mai popular tratament pentru copiii diagnosticați cu autism este psihoterapia cognitiv-comportamentală.  Există însă și diverse tratamente alternative, care par să dea rezultate bune. Unul dintre ele este meloterapia. Află care sunt beneficiile terapiei prin muzică pentru copiii cu autism și încearc-o!

CONTINUARE – Beneficiile terapiei prin muzică pentru copiii cu autism

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *