Autismul şi meteodependenţa

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 
Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

O persoană  cu autism se va confrunta cu o serie de manifestări dificil de gestionat, tocmai din cauza percepţiilor distorsionate pe care le deţine.

Autismul si meteodependenta

Picture 1 of 5

Autismul

Autismul este una dintre problemele severe din spectrul tulburărilor neurologice, ale cărei cauze exacte încă nu s-au descoprerit, presupunându-se  faptul  că  la bază există  un cumul de factori genetici şi de mediu.

Copilul cu autism va manifesta simptomele specifice încă de mic, părinţii fiind  cei care sesizează faptul că bebeluşul lor nu are manifestări normale şi specifice vârstei. Nu  gângureşte,  plânge mult şi nu dă semne că şi-ar recunoaşte mama. Crescând, nu va manifesta bucurie şi  interes pentru lucrurile normale şi nu va face gesturile fireşti pentru vârsta lui. Copilul cu autism nu va socializa, va tinde spre izolare, nu-şi va dezvolta abilităţile normale şi va manifesta un comportament repetitiv.  Nu va socializa, nu se va juca asemeni unui copil normal, va vorbi greu, va lăsa impresia că nu aude şi va manifesta anumite preferinţe obsesive şi repetitive. Pe lângă aceste aspecte, copilul cu autism va avea o sensibilitate psihică, manifestând episoade de depresie şi anxietate, provenin din incapacitatea lui de a percele lumea în mod real şi din lipsa încrederii în sine.

CONTINUARE – Autismul şi meteodependenţa

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *