5 celebrități care au învins autismul

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 
Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Copilul tău a fost diagnosticat cu autism? Motivează-te și motivează-l, lecturând istoria celor 5 celebrități care au învins autismul. Și au câștigat faima mondială!

În România sunt aproximativ 30.000 de copii diagnosticați cu autism. Ceea ce înseamnă că, aproximativ un copil din 50 riscă să se nască autist.

Tulburările de spectru autist (TSA) sunt definite drept o stare patologică. Ele se manifestă prin ruperea contactului cu realitatea exterioară și prin trăirea excesivă a vieții interioare. Medicii atrag atenția că autismul nu este o boală, ci o stare bioneurologică, apărută la nivel cerebral și comportamental.

Primele date despre autism datează încă din 1943.  În acel an, psihiatrul american, Leo Kanner, introducea conceptul de autism infantil primar. Iar în cele aproape 8 decenii scurse de atunci, au apărut numeroase metode de tratament, care au demonstrat că autismul este tratabil.

Adevărat, un atare diagnostic poate demoraliza, inițial, orice părinte. Tocmai de aceea îți propunem să te convingi că autismul nu înseamnă o condamnare irevocabilă. Află povestea celor 5 celebrități care au învins autismul, câștigând faima mondială.

CONTINUARE – 5 celebrități care au învins autismul

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *